Свалете БЕЗПЛАТНО Малка лилава книга за НЕстандартното мислене

Привет Приятели,

Днес получих един много интересен майл с предложение да сваля безплатно Малка лилава книга за НЕстандартното мислене на Едуард де Боно. Не чаках втора покана, а вие :).

Ето какво пишеше в майла: Информираме Ви, че „Малка лилава книга за НЕстандартното мислене” (издадена от Проджекта) направи своята премиера в България. Можете да свалите БЕЗПЛАТНО книгата в електронен вид (PDF) от www.debono-bg.com. Тя ще Ви даде информация за техниките за нестандартно мислене, разработени от Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена. Предназначена е за предприемачи, мениджъри, специалисти на всички нива и за всички, които се стремят да подобрят своята лична ефективност и ефективността на своите екипи и организации.

Ето линк откъдето може да свалите безплатно книгата. Ако изпратите линк и препоръчате Малката лилава книга на 5 свои приятели може да участвате в томболата за iPad на Apple – един от най-иновативните продукти на нашето време!

От сайта разбрах, че Едуард де Боно ще изнесе еднодневен семинар в България и ще даде силен положителен импулс на българския бизнес и на цялото общество, в техния стремеж да продължат напред в трудните времена. Денят е 23 септември 2010, София, Национален дворец на културата, Зала 1 от 8:30 до 18:00. В сайта има още доста информация за Едуард де Боно, програмата и цените за участие. Има доста време, много бих искал да отида и ще се опитам…….

Според Едуард де Боно, начинът на мислене е ключ към подобряването на бизнеса, а идеите са валутата на успеха. Трябва да се научим да мислим по-добре от конкурентите. Новото мислене (творческото мислене) не е привилегия на малцина избранници, които притежават естествена дарба. То може да се прилага “по заявка” от всеки, винаги когато е необходимо, като се използват разработените от Едуард де Боно техники.

Това събитие ще бъде дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за “ново мислене” могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата. Той е автора на понятието, концепцията и инструментите за латералното мислене, което е включено като термин в Oxford Dictionary и намира широко приложение в бизнеса – например в т. нар. латерален маркетинг.

Аз съм чел една негова книга: „Как да притежаваме красив ум“ и съм много впечатлен от книгата и я препоръчвам на всеки. Това е книга за силата на творческото мислене, за да станем по-привлекателни чрез пълна промяна на ума, професонално и лично. Идеята на книгата е, че творческото мислене не е приоритет и дар от бога на определени хора, а е умения, което всеки може да усвои. В книгата той посочка как.

Още не съм успял да прочета Малка лилава книга за НЕстандартното мислене, но смятам, че със сигурност ще си струва. Иформацията е още прясна и топла за мен и побързах да я споделя.

Приятно четене. Може да оставите после по едни коментар какво ви е мнението.
Използвана е информация от сайта www.debono-bg.com. Благодарности към Екипът на Проджекта :).

2 мнения за “Свалете БЕЗПЛАТНО Малка лилава книга за НЕстандартното мислене

Вашият коментар