СУПЕР !!! БЛОГОПЕДИЯ-та е готова и може да си я свалите безплатно

Тази книга е от блогъри за блогъри – за тези, които вече списват свой личен блог, за тези, които планират да имат такъв в най-скоро време, както и за тези, които таят някъде в мислите си желанието да имат блог, но все не се престрашават да го започнат. В книгата ще намерите и съвети за създаване на успешни блогове.

Ето линк да свалите безплатно книгата.

Проектът „Блогопедия” обединява дванадесет известни български блогъри, които работят в различни професионални сфери.

В началото бе Пламен Петров. На 26 октомври 2009 година в своя блог той се провикна „Хайде да напишем книга за блогването” и покани всички блогъри, които имат интерес, да се включат в авторския екип. Бързо към него се присъединяват Жюстин Томс, Майк Рамм, Борил Богоев, Десислава Бошнакова, Боян Юруков, Емил Марков, Димитър Николов, Ивелина Атанасова, Събина Панайотова и Поли Козарова. По-късно се включва и Методи Дреновски от СуперХостинг.БГ.

Авторите са на различна възраст, с различен темперамент и начин на мислене, но това, което ги обединява е страстта към блогването. Те вярват, че блоговете са незаменима среда за изразяване и обсъждане на лични, професионални, корпоративни и обществено-значими идеи. Както те казват блогването е тяхното ДАО.

Самия проект има сайт: blogopedia.bg, от където може да се научи още инфо за блогопедията. Интересното е, че това е версия 1.0, значи ще има и upgrade….

Искам да изразя своите искрени благодарности към авторите за усилията и желанието да реализират този проект и да споделят своите блогознания с нас. Аз лично очаквах БЛОГОПЕДИЯ-та с голямо любопитство и много се зарадвах като разбрах, че тя е готова. Част от авторите ги познавам лично, други задочно, а на третите съм им чел блоговете и съм убеден, че това са хора, които има какво да кажат и какво да научим от тях.

Така, че сваляйте, четете и пишете…

6 мнения за “СУПЕР !!! БЛОГОПЕДИЯ-та е готова и може да си я свалите безплатно

  1. Стефане, благодаря ти, че сподели със своите читатели новината за готовата Блогопедия.

    Ти с фирмения си блог си посочен в нея като един от добрите примери за фирменото блогване в българското интернет и маркетинг пространство.

  2. Поли, направо нямам думи :))))))))))))))))))))).

    Очарован съм. Многоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого благодаря за страхотните думи. Ще го отразя и във фирмения ни блог.

    Последните дни много трудности ми се струпаха и тази новина (все още не съм допрочел цялата Блогопедия) ми подействаха много освежително и вдъхновяващо. Много ти благодаря.

Вашият коментар