Можете ли да се възползвате от случайността?

Не знам дали сте гледали клипчета на REMI GAILLARD. Това е един весел шемет с голямо чувство за хумор, който прави много смешни видиота. Това видео, което ви показвам е страхота възможност за вирусна реклама. Как?

Да ви разкажа клипа. Група шемети посещават магазин за парти и си правят парти в него. Просто се забавляват и се шегуват. В интерес на истината много лудо и весело парти :). В края на клипа продавачките се ядосват и карат на REMI GAILLARD, че заради него са претърпели финансови загуби и ще трябва да затворят магазина за седмица за да подредят всичко. Той им отврща, че ги е направил известни. Клипът е гледан от 5,454,202 човека.

Вие какво мислите? Според мен това е страхотна възможност за вирусна реклама. Парти магазин, разпространява клип, в които много хора купонясват и се забавляват на негова територия. По- достоверна и интересна реклама трудно може да се измисли. Само собствениците на магазина трябва да споменат своето име и да се възползват от вирусния ефект.

Може да ви се стори странно, но наистина това е възможност за възползване от случайността и създаване на вирусен ефект.

Вие какво мислите?

3 thoughts on “Можете ли да се възползвате от случайността?

  1. Наистина, компаниите често не осъзнават такива възможности. Аз бих черпила човека една бутилка шампанско и талони за отстъпка! Но все още някой мениджъри не са свикнали с този тип отношение – и аз бях открила два красноречиви примера за това.

  2. да, спомням си ги, бях ги прочел в блога ти. Странно нещо е това маркетинга – уж се стремим да превърнем клиентите във фенове, общуваме с тях чрез социални медии, а пропускаме уникални възможности.

    Затова някои фирми са по-успешни, нали.., а и маркетолози 🙂

  3. хахах, Реми Галард е гений, хаха, то в този момент никой не може да види ползата, особено служителките, който се чувстват отговорни, ама сигурно по-късно шефовете са се усетили колко всичко е успешно! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s