K2Web – професионално обучение от нов тип

Лятото е. Слънцето е все по-ярко, а пясъчните дюни все по-големи и все по-примамливи. Но не бързайте да си давате лабаво, предстоят още много интересни и полезни събития.

Едно такова събитие, което скоро предстои е K2Web. Какво е K2Web ли? Ето какво казват организаторите: K2Web = Key To Web. Ключът към успешните дигитални практики. Идеята идва от фразата “ключ към сърцето”, и защото на събитието се очаква гостите да са дигитални по сърце и душа личности, затова на организаторите им хрумва именно K2Web като подходящо име.

А защо е професионално обучение от нов тип ли? Сега ще ви обясня.

К2Web е събитие, представящо професионални обучения и дискусии от водещи български експерти.

На K2Web ще бъдат представени и дискутирани актуални тематики в областта на онлайн бизнес и медии, интернет маркетинг и реклама, дигитални комуникации и социални медии, SEO и SEM, управление на онлайн репутация, сигурност в Мрежата и др.

По време на K2Web ще бъдат раздадени наградите от Класацията на българските фейсбук страници, както и призове за постижения в различни сфери на дигиталната индустрия у нас.

По време на двудневната програма ще имате възможност да се срещнете със стотици представители на бизнеса, дигиталната индустрия, предприемачеството, маркетингът и комуникациите.

Нещо повече – специално организираната B2B вечеря в края на K2Web ще Ви предостави възможността да създадете нови бизнес контакти и партньорства, отварящи нови възможности в една от най-бързо развиващите се икономически сфери днес – Digital.

K2Web е бизнес събитие, което има за цела да ви запознае с най-актуалните новости от интернет индустрията, социалните медии и останалите дигитални канали.

K2Web е повече от обикновен семинар, защото е една стъпка напред в обучението и споделянето на професионални знания чрез възможноста за B2B вечеря. Нетуъркинг е много добра идея за създаване на нови бизнес контакти и възможности.

Лектори са извести и знаещи специалисти. Някои лично ги познавам и съм научил много от тях. Може да ги видите кои са в сайта.

Семинарът е двудневен и ще се проведе на 5 и 6 юли в София. А домакин е Интерпред СТЦ.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s