Webit за първи път e насочен към българския пазар

На 14-15 юни София ще бъде домакин на Webit България. За първи път събитието ще бъде изцяло насочено към българския пазар и ще отговори на въпросите как Интернет и технологиите променят цели индустрии и влияят на маркетинга, рекламата, продажбите и обслужването на клиенти.

Конференцията е два дена и ще срещне представители от различни сфери, които ще споделят опита си в използването на новите технологии и социалните медии.

Програмата е много обещаваща:

ДЕН 1: WEBIT DIGITAL Summit

Конферентната програма ще бъде насочена към влиянието на онлайн маркетинга и новите технологии върху банки, финанси, застраховане, бързооборотни стоки, продажби на дребно, фармацевтика и здравеопазване.

Водещи световни експерти и представители на местния бизнес ще споделят конкретни решения и как чрез новите технологии да:

* Увеличим продажбите
* Създадем на успешна маркетинг стратегия
* Грижим за клиентите
* Управление на фирмената репутация

ДЕН 2: WEBIT LEADERS Summit

Втората част на събитието има за цел да вдъхнови предприемаческия дух на публиката, чрез успешни български и чуждестранни стартъп компании. Ще научим как:

* Добрата идея се превръща в печеливш бизнес
* Да се срещнете с най-успешните стартъпи
* Да представите идеите си пред потенциални инвеститори
* Да срещнете своите бъдещи клиенти и партньори

Списcкът с лектори е много интересен и все още не е пълен. Така, че следете сайта на webit.bg кои ще са останалите презентатори. В профила си Пламен Русев във facebook.com зададе въпрос: „Кои са успешните БГ предприемачи, които бихте искали да чуете през втория ден на Webit Bulgaria?“ и каза всеки може да напише тези, за които знае и иска да разбере повече. Така, че ако познавате вдъхновяващи хора и те имат желание да споделят опита и знанието си пишете на организаторите.

Webit е грандиозен международният форум за информационни технологии, дигитален маркетинг и онлайн бизнес, който наистина си струва да се посети. Аз съм поканен като официален блогър на събитието. Искам да благодаря на екипа организиращ събитието за поканата. За мен ще е чест и огромно удоволствие да присъствам на толкова интересно и вдъхновавящо събитие. Ще се радвам да се запозная с много нови интересни хора. Ще ви чакам и вас… :).

Очаквайте след събитието обстоен обзорен материал с личните ми вдъхновяващи впечатления.

Ранната регистрация за Webit България вече е отворена, като посетителите могат да заявят присъствието си на www.webit.bg, възползвайки се от специалните отстъпки до 5 юни.

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг, Суперхостинг.БГ и Виза.

Advertisements

One thought on “Webit за първи път e насочен към българския пазар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s