Елате на Форума еАкадемия и ПРИЯТЕЛИ

Искате ли да научите как се прави стратегия за присъствие на марката в Интернет, оптимизация за търсещи машини, електронни продажби, маркетинг в социалните медии, планиране и купуване на реклама в интернет?

Ако отговора ви е „Да“, елате на Форума еАкадемия и ПРИЯТЕЛИ, който ще се проведе на 14.06.2011 и ще се обсъждат точно тези теми:
– маркетинг в социалните медии
– електронна търговия
– медиа планиране и купуване
– дигитална стратегия
– SEO маркетинг и оптимизация

Защо да присъствате?

1. Защото едни от най-интереснните и доказани лектори ще застанат на сцената на събитието, вижте кои са те.
2. Защото един от гост лекторите е CEO-то на Socialbakers (Ян Резаб), който ще сподели много данни и информация за българския социален интернет – кой, къде, колко, кога, защо…
3. Защото всеки който се регистрира с код BOOK в сайта на friends.e-acad.eu ще получи освен достъп до форума безплатно и първата книга на Пламен Русев „Властта на хората – новият маркетинг“.
4. Защото популярни български блогъри и е-маркетинг специалисти ще споделят своя опит. А и да се запознаете с тях, защото може скоро да имате нужда от тях. Мисля, че с развитието на интернет маркетинга у нас е актуално известната поговорка „Приятел в нужда се познама“ да се доразвие в: „Блогър в нужда се познава“ 🙂 😉 :).

Това събитие е насочено към представители на малки и средни компании, които искат да чуят и видят на живо добр практики, да питат и да получат отговор; маркетинг, рекламни и специалисти продажби

Цената за събитието е 120 лв.

Ще бъде полезно, образователно и забавно :). След събитието ще има и коктейл и представяне на книгата Властта на хората.

За повече инфо и регистрация, моля, кликнете тук.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s