Включвам се в Affiliate програма на eAcademy

Реших да информирам хората, които четат моя блог, че се включвам в Affiliate програма на eAcademy. Малко инфо защо?

Първо, защото искам да съм открит към всички, които наминават и следят моя блог, и да знаят какво ще открият тук. Да, това е реклама на eAcademy и ако някой от вас цъкне на линка и закупи билет за някое от техните събития аз получавам комисионна. Скоро в блога на Пламен Петров имаше дискусия дали трябва да има реклами в блоговете. Аз изразих моето мнение, може да го прочете и всеки има право на свое действие или бездействие по темата.

Второ, защото съм получавал питания по мейла от читатели на блога ми за инфо за обучения по маркетинг и съм отговарял къде, кога и кой организира подобни събития. Тези събития са изцяло в темата на моя блог – Маркетинг и ще са от полза за всеки, който се интересува от маркетинг и как да научи повече за него. Всеки сам решава от къде и как да развие своите знания, аз просто ще давам информация за предстоящите обучения на eAcademy като линк в края на моите публикации. Смятам, че ще ви е полезно да знаете какво предстои от eAcademy.

Трето защото зад eAcademy стоят сериозни и отговорни хора и от тях може да се научи много. А аз и вие искаме една и също – да знаем повече за маркетинг и да сме по-успешни, нали :).

И четвърто. Ако закупите билет през линк от моя блог аз ще спечеля комисионна и ще почерпя с книга (правил съм го) или безплатен билет за някой от следващите обучения.

Да кажа и кои са eAcademy. Това е първата и единствена цялостна образователна програма в областта на дигиталната индустрия, изготвена от еАкадемия, под патронажа на Webit Ambassadors. еАкадемия притежава държавен лиценз за център за професионално обучение. В този смисъл наред със сертификатите за професионално развитие, успешно завършилите и покрили определен хорариум делегати ще получат и държавно удостоверение (валидно в страните от EU) за завършено професионално обучение по част от професия.

През 2011 г. ще има 5 основни дисциплини, по които ще има обучения и всяко ще е с по 3 нива:

* Интернет реклама
* Електронна търговия и продажби
* Маркетинг в социалните мрежи и управление на репутацията
* Дигитална стратегия и бизнес планиране и присъствие
* Оптимизация за търсещи машини и сърч маркетинг

еАкадемия е организатор и на най-голямото събитие за дигиталната индустрия в Централна и Източна Европа е един от най-големите образователни форуми в Европа – Webit Expo & Conferences.

Всеки, който проявява интерес към Affiliate Program може да се включи. Повече инфо можете да откриете тук: affiliate.e-acad.eu

eAcademy организират обучение на 14. юни 2011 Как се прави стратегия за присъствие на марката в Интернет, оптимизация за търсещи машини, електронни продажби, маркетинг в социалните медии, планиране и купуване на реклама в интернет.


еАкадемия и Приятели

Реклами

6 мнения за “Включвам се в Affiliate програма на eAcademy

 1. Благодаря за добрите думи, Стефан – за еАкадемия и за преподавателите. Всички ние имаме за цел да предадем опита си и да създадем подготвени практици. Добре си дошъл в програмата и благодаря, че подкрепяш инициативата!

 2. Привет Ihchieva,

  Добре дошла в блога.

  Използвай този линк и се регистрирай:
  http://bit.ly/mafKQU

  описано е всичко

  Има различни варианти за банери и линкове. Ще получиш уникален линк, чрез кото можеш да каниш други хора в програмата.

  Ако имаш трудности пиши на еАкадемия: http://bit.ly/lT5Vwp

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s