Моят блог стана на 1 година

Преди една година се реших да започна да водя блог по маркетинг и да споделям това, което ме вдъхновява в маркетинга. Честно казано преди да започна си мислех, че една година е изключително много и се съмнявах дали ще се задържа и дали ще имам за какво да пиша. Днес мога да кажа, че тази година измина много бързо и много интересно за мен.

Първата ми публикация беше на 9 ноември, но известно време се двоумях как да отбележа порасването си :). Моето разбиране за блога е да споделям това, което аз знам в маркетинга, да се запозная с хора със същата страста към маркетинга и от взаимното общуване всички да научим повече.

За тази година аз се запознах с много умни хора, от които научих страшно много. Не знам как е при останалите блогъри, но за мен блога е място където мога да разсъждавам за нещата, които ме вълнуват относно моята професия. Във фирмата, в която работя аз съм сам отдел 🙂 и нямам колега с когото да обсъждам различни идеи. Така, че ползвам блогването да споделя идеите си и да получа мнение от други колеги.

Има един филм, който се казва Предай нататък, не знам да ли сте го гледали. На мен ми е един от любимите филми и той ме вдъхнови за една идея. Реших да предам нататък една книга.

Идеята ми е да дам книгата Лидерът без титла на някой, който желае да я прочете и след като я прочете, той да я предаде на друг желаещ, той на друг и така нататък и така нататък…….

За да участвате е необходимо да напишете един коментар под тази статия. Няма ограничения, всеки може да участва. Ще изчакам една седмица и на случаен принцип ще избера печелившия. Книгата ще я изпратя по куриер за моя сметка, така, че няма значение откъде сте.

Избрах тази книга, защото тя е изключително вдъхновяваща и наистина може да промени живота на човек. Освен това, не е само за маркетолози. Тя ще е полезна за всяка професия стига човек да има желание да се развива и да постигне мечтите си.

Идеята ми е да проследя „полета“ на тази страхотна книга за една година и през какви хора тя преминава, колко са те и как им е повлияла. Ще направя публикация за тази идея, в която ще пускам актуална информация за движението на книгата. Ще помоля участниците да споделят с какво се занимават и нешо повече за себе си.

Надявам се тази идея да се хареса и да се завърти..

Това е моя подарък и с него искам да кажа БЛАГОДАРЯ на всички, които са посетили моя блог. Без вас той нямаше да просъществува.

Advertisements

39 thoughts on “Моят блог стана на 1 година

 1. Честит рожден ден и от мен, много вдъхновение, успехи и нови приятели! Идеята ти с книгата е чудесна, „Предай нататък“ е един от любимите ми филми! Поздравления! 🙂

 2. Честит юбилей и тук!

  От личен опит ще ти кажа, че първата година е сравнително лесно – „горивото“ от ентусиазъм и вдъхновение е достатъчно да избуташ цели 12 месеца…

  …но на втората вече става сложно! 😉

  1. Вярвам ти.

   Ще трябва и самите статии да стават по- професионални и вдъхновяващи, но ще „копая“ и ще работя :).

   Наистина имам желание блога ми по маркетинг да се развие доста повече от временна изява и ще преследвама тази цел, пък посоката ще се изясни по време на пътя.

   Да бият Левски днес и ще се заредя с „гориво“ за доста дълго време :).

   При мен често вдъхновението идва след четенето на твоя блог и блоговете на други колеги.

 3. Интересно 😉 но как всъщност се става лидер? човек се ражда такъв, а за останалите е много трудно достижимо ….

  1. Привет Дорина,

   Не, не е така, това не отговаря на истината.

   Тази книга обяснява, че всеки може да е лидер и всеки трябва да е лидер ако иска да постигне мечтите си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s